andreu sotorra

[Carezza en W - El concert - Capítol 3 - Fragment 24]


  [Anterior]


  --Digue'm, estimada, què seràs quan hagi esclatat de ple el sol i deixis de ser nimfa? --va dir el xinès Yan-Yan a la coreana Batis que, si havia de jutjar per les formes del cos nu que li havia observat mentre tocava la Música per a violoncel, no devia haver fet encara ni 22 anys.
  --Sóc call-girl, violoncel.lista meu --li va respondre ella, abaixant una mica els ulls, com si en fer-se la llum del dia, s'hagués adonat de la seva nuesa que havia pres un color de to ataronjat pel reflex de la bola rogent de l'horitzó.
  Yan-Yan es va enretirar el violoncel d'entre les cames. Potser ell també es va adonar de la nuesa ataronjada que el convertia en un jove atlètic i desitjable.
  Batis Sitab li va allargar les mans i Yan-Yan es va sentir xuclat per la mirada farcida de les menys de dues mil paraules senzilles que un home i una dona només necessiten per comunicar-se tota la resta de la seva vida.
  Ho van fer damunt de l'estora.
  Després ella se'l va endur al llit, engrapat pel penis, i el va fer penetrar tendrament amb el cos dret, agenollada damunt seu, amb els pits erectes, a l'abast de Yan-Yan, que va alçar els braços, vençut, per acaronar-los amb les ratlles del destí dels palmells.
  El sol havia entrat del tot a la 449 de la planta 44 del WH. El violoncel.lista Yan Yan s'havia adormit amb el cos de Batis amorosit damunt del seu pit.

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |