andreu sotorra

[Carezza en W - El test - Capítol 4 - Fragment 33]


  [Anterior]


  Era el Joosie. Si sabés que aleshores mateix, ella estava actuant com un dels espies del seu best seller, intentant detectar si el kagebé encès del Joosie havia fertilitzat la cia de l'Ogúlnia, això si no havia estat el bíceps secret del pàrking! L'Ogúlnia sempre havia pensat que el tubet del test de l'embaràs era com un d'aquests artilugis tan sofistificats que en un establiment especialitzat en material d'espionatge posen a l'abast de qualsevol sense escrúpols. Va respondre:
  --Ah, ets tu, tresor!
  Li agradava dir-li tresor, al Joosie. Trobava que lligava amb valors, bons, pagarès, accions i tot aquell embolic de coses amb què tractava a la Borsa. I ell va dir:
  --Sí, reina! ¿Què fa la meva inversió bestselleriana?
  Anava a dir: "Em faig el test de l'embaràs perquè no vull acabar el mil.lenni sense saber si tu --vividor-- o un altre em farà mare d'un dels més de 130 milions de nadons que neixen cada any al món!".
  El Joosie era massa jove per rebre una resposta així i l'Ogúlnia ho sabia. Per això, en lloc del test li va parlar de la festa de la Nit de Cap d'Any:
  --Estava a punt de banyar-me, tresor. ¿Ja has pensat a recollir l'esmòquing de la tintoreria? ¿Quin dels dos vestits prefereixes que em posi? ¿El llarg amb lluentons o el de faldilla curta amb escot? --Ja sabia que era inútil parlar-li de roba, al Joosie. Amb prou feines reconeixia els seus propis mitjons!--. Ja sé que tant et fa, però la festa del Washingtònia Hotel no és un comiat de soltera porno, rei! Ja saps qui hi ha... I m'han dit que el concert és d'un músic que té uns dits d'or! --¿Parlar de música amb el Joosie? Un altre intent condemnat al fracàs!--. A mi tampoc no em diu res la música clàssica, però en una nit així, fins i tot un concert de clàssica es pot aguantar!
  Joosie havia dit: "Escolta'm Ogúlnia".
  L'Ogúlnia va callar en sec.
  Quan el Joosie deia per telèfon "escolta'm Ogúlnia" és que, el fillet de mala mare, en portava alguna de cap!
  --¿Com...? ¿Què dius, Joosie...? ¿Però, Joosie...? És la nit de Cap d'Any, Joosie...! Ja m'ho suposo que ho saps! Joosie...! Aquesta nit s'acaba el segle, Joosie...! Aquesta nit s'acaba aquesta pessebrada de mil.lenni, Joosie...! No, Joosie, no. No en tens, de raó! Vés a la merda, Joosie!

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |