andreu sotorra

[Carezza en W - El gratacel - Capítol 6 - Fragment 53]


    [Anterior]


    Es va quedar mirant embaladit l'Olgúnia. Portava un vestit negre de faldilla curta amb escot de Christian Dior, un collaret de Favre Leuba, braçalets de Camel Trophy i un solitari amb diamant de Pierre Balmain. Zosip es va avergonyir de pensar que ell anava amb un esmòquing rellogat a la casa de disfresses!
    Després, quan amb l'Audi --necessito un cotxe lleuger per moure'm pels fangars de la construcció!, es va excusar-- van sortir de la torreta modernista on havien sopat, va comprovar encara que l'abric de pells de l'Ogúlnia era un Siberius. I un cop al pis d'ell --una peça de principi de segle, no gaire més de noranta metres quadrats, decorada fredament amb mobiliari de Disform, que xocava com un pastís de nata amb el bon gust dels seus avantpassats-- va saber que l'Ogúlnia portava un conjunt de roba interior de Fire.
    L'arquitecte Zosip Pisoz havia begut una mica massa durant el sopar a la torreta. A l'Audi, va besar l'Ogúlnia amb la mateixa passió que ho havia fet quan s'havien retrobat a l'apartament d'ella. L'Ogúlnia li va dir que li deixés portar l'Audi. "¿Tens por que ens aturin i ens facin el test d'alcoholèmia i que no arribem a casa, potser?", va fanfarronejar ell. Finalment, l'Ogúlnia va conduir l'Audi de Zosip, mentre ell cantussejava una nadala amb la lletra canviada per: Chicago, projecte per firmar, gratacel i Sunning Building.

    [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |