Nom
Nom
Matar l'aranya... i molt més!
Col·lecció Digital
Editorial Escac Gabinet de Comunicació
Barcelona, 2016 [2a edició revisada en suport e-book]
Il·lustració coberta de Lena Paüls.
Il·lustracions contes (suport Flickr): Lena Paüls, Llucià Navarro, Helena Cortés, Montse Tobella, Pere Virgili, Fina Rifà, Teresa Duran, Pilarín Bayés, Montserrat Brucart, Valentina Cruz, Maria Espluga, Marta Balaguer i Valentí Gubianas.
[imatge coberta ampliada]

Recull de vint-i-tres contes que es mouen entre el gènere fantàstic i el realisme màgic, amb personatges que es fan amics dels lectors perquè mostren la seva cara més amable i també el seu esperit investigador i ple de curiositat per explorar allò que els és desconegut, a vegades amb situacions insòlites o rocambolesques. El recull integra escrits primerencs de l'autor, entre els anys 1977 i 1984, i d'altres de la primera dècada del segle XXI, la majoria dels quals han estat publicats en les revistes Rodamón, Cavall Fort, Zona Jove o AVUI del Jovent, a més dels publicats en llibres col·lectius. El recull aplega també els premis Cavall Fort dels anys 1977 i 1979, i el premi Ciutat d'Olot 1984 de narrativa per a infants i joves.

[Per descarregar el llibre en PDF gratuït [e-book], cliqueu aquí

[Per llegir un fragment, cliqueu aquí]

[Per veure les il·lustracions originals dels diversos dibuixants de cada conte cliqueu aquí]Tornar a Índex Llibres Publicats


Biografia
----------
Publicacions
---------
Guies de lectura
---------
Comentaris
---------
Premis
---------
Traduccions
---------
Teatre
---------
Guions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Email
---------
Tornar a portada