andreu sotorra

[Carezza en W - El gratacel - Capítol 6 - Fragment 50]


  [Anterior]


  Zosip ja no tenia edat per preguntar-se si anava massa de pressa. Havia esperat setmanes, mesos, des que Ogúlnia i ell havien tallat la relació professional i l'amor furtiu.
  Ella havia fundat un centre de Fitness finançat pel seu examant --un conegut dissenyador de moda-- i Zosip n'havia fet el projecte arquitectònic. S'havia enamorat del Fitness i d'Ogúlnia. Zosip tenia 27 anys i no li havia passat mai una cosa semblant. Ogúlnia li va dir si no li feia res enganyar l'home que l'havia aixecat com a arquitecte. No, no li feia res, perquè, en realitat, ja no era la dona del dissenyador des que ell la va enganyar amb una model guineana més jove que ella. La d'aquella etapa d'amor furtiu ja era una Ogúlnia seductora, tan jove com ell, o més, potser.
  Zosip, quan va acabar Arquitectura, va fer de creatiu artístic en una agència de publicitat. I així va anar a parar a la distribuïdora dels models dissenyats pel marit de l'Ogúlnia. Quan ell va saber que Zosip era arquitecte li va proposar restaurar una antiga masia heretada de la seva família materna.
  Zosip Pisoz es va convertir aviat en un expublicista. Després va venir el centre de Fitness i l'afer amb l'Ogúlnia. No ho va resistir quan ella li va dir que tot havia estat una relació entre amics i prou i que traspassava el Fitness i que no volia saber res amb qui hi havia estat pel mig abans.

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |