andreu sotorra

[Carezza en W - El gratacel - Capítol 6 - Fragment 55]


  [Anterior]


  Van sortir del llit. Decididament, l'Ogúlnia va pensar que els llits de Disform eren antisexeuals. Els dos estaven desvetllats. La veritat era que als dos els havien quedat ganes de repetir i de tornar-ho a provar més endavant. Zosip li va deixar un batí de seda amb cinturó. Ogúlnia se'l va tirar damunt. ¿On devia haver perdut les calces de Fire? Zosip es va cobrir amb una mena de barnús que li arribava més amunt dels genolls. Estava allò que diuen francament ridícul. Però a vegades, segons quines ridiculeses es converteixen en atraccions fatals. L'Ogúlnia dubtava, de tota manera, que els genolls de Zosip li provoquessin cap orgasme.
  Van anar amb aquella fila, descalços per damunt de les rajoles modernistes del pis de Zosip, fins a l'estudi on tenia la maqueta blanca del futur gratacel de Chicago.
  --¿Què et sembla? --va dir ell, esperant una exclamació de sorpresa de l'Olgúnia per l'obra de creació.
  --¿Què és això que hi ha al costat?
  L'Olgúnia s'havia interessat més pel recorregut simulat del riu Chicago, els arbres de pasta de paper de l'avinguda i un parell d'automòbils de joguina que no pas pel gratacel i la seva essència. Zosip es va sentir una mica incomprès, però ja coneixia Olgúnia de quan li va projectar el centre de Fitness i ja sabia que el seu fort no era precisament l'amor a l'arquitectura.
  --¿Veus la disposició apiramidada del volum? Te'l miris d'on te'l miris, el Sunning Building mostra el seu criteri de nitidesa geomètrica i el procés volumètric que el caracteritza! --va tornar a explicar Zosip, assenyalant amb el dit índex, amb cura de no fer caure cap peça de la maqueta, cadascuna de les parts bàsiques del projecte--. Per aquesta conducció de serveis passarà el cervell de control dels infraroigs! --va anunciar feliçment, al final.
  Van tornar-ho a provar a terra. Al costat de la maqueta del gratacel de Chicago. Sobre una estora grisa --també de Disform--, amb un parell de bandes transversals negres. L'Ogúlnia li va agafar el prisma i l'hi va acompanyar amb delicadesa fins a la seva cavitat envidriada que tornava a estar disparada per l'alarma de l'infraroig que, unes hores abans, li havia detectat com a positiu, amb dues franges rosa, el test d'embaràs.
  --No m'he posat la gometa... --va dir a mig fer, Zosip, amb una veu ofegada pel desig, només per dir-ho, com si complís amb una formalitat.
  --No t'estic fent cap test d'alcoholèmia, rei --va dir també ella, encara seductorament, amb un petit xisclet després de rei, perquè Zosip havia tocat fonament. L'Ogúlnia experimentava per primera vegada el plaer de l'amor sense haver de pensar en els potiners anticonceptius.

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |